Om ComMat

Vår historia

ComMat är en lunchrestaurang som är belägen intill LM Ericsons gamla fabrik på Västgötagatan. Vi har en rätt skojig historia som går sådär 30 år tillbaka i tiden, ja restaurangen och fabriken har funnits längre men vår historia började då.

Det var två unga killar i 20-års åldern som fick chansen av Ericsson driva deras lunchrestaurang. På tre år arbetade de upp en välrenommerad Lunch- och Cateringfirma med mängder av uppdrag att sköta maten till bröllop, födelsedagar och olika företagsevent. Inga uppdrag var för stora eller för små, de gjorde bufféer, tallriksserveringar och delikatessfat. Restaurangen har sedan rullat på och skaffat sig massor av rutin och erfarenhet och mängder av nöjda kunder som fått valuta för sina pengar.

Ericson fabriken är sedan ett antal år borta från Katrineholm men restaurangen lever vidare tack vare sitt goda rykte och sin duktiga personal. Matsalen är öppen för allmänheten och har varit så i ett antal år tillbaka och våra gäster kommer från närheten men många kommer också åkande till oss för att njuta av vår lunchbuffé där vi serverar vällagad husmanskost.

Vi i personalen klarar de flesta utmaningar vi ställs inför i köket och matsalen. För oss är det goda värdskapet viktig och nöjda kunder är det som ger oss drivkraft att förbättra vår restaurang.

Alla har rätt till God mat!

Katrineholm

Katrineholm är en tätort i Södermanland och grundades först som ett stationssamhälle 1883. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter vilket innebär att staden firar 100 års jubileum 2017.

Än i dag är Katrineholm kanske mest känt som en järnvägsknut med goda tågförbindelser till Norrköping, Göteborg, Västerås och Stockholm.

Katrineholms Stadspark i blomsterprakt

Fotograf: Lena Hammarbäck