Konferens avdelning

Konferens!

Det är så mycket som avgör, så mycket som bara skall fungera!
Engagemanget, tillgängligheten, kapaciteten och flexibilitet. Det som sker här och nu och känslan som sitter i allt från helheten till de små detaljerna som gör möten till de lyckade tillfällen vi strävar efter. Vi vet att alla möten är lika viktiga och kommer erbjuda dig exceptionella konferensmöjligheter oavsett vilken typ av sammankomst ni planerar.

ComMat konferens är en kvalitativ konferensanläggning som håller hög klass på lokaler, teknik och service. Vi erbjuder personlig service och lämnar inget åt slumpen. Väljer man att förlägga sin konferens hos oss får man mycket för pengarna.

Vår restaurang förser er med vällagad husmanskost, flerrätters middagar, smörgåsar, kaffebröd och läskande drycker. Maten är en stor del av helhetsupplevelsen på en konferens och en viktig ingrediens för ett lyckat möte. ComMats duktiga personal gör sitt yttersta för att skapa dessa lyckade möten.

Våra konferenslokaler är rymliga, ljusa och väl ventilerade. De är utrustade med den senaste tekniken med bredbands fiber och trådlöst nätverk. Konferenslokalerna tar grupper mellan 5 och 50 personer. I lokalhyran ingår konferensservice, vatten, frukt, block, pennor, blädderblock, 65” skärm för datavisning, fast och trådlös internetuppkoppling via fiber 500 Mbit/s.

 

Våra Konferens rum

Nävertorp – är vårt styrelsemötes rum och tar grupper på max 14 personer

Duve – är rymligt och lätt att möblera om. Tar grupper på max 30 personer

Backa – är ett av våra duorum som kan öppnas upp eller avgränsas med en ljudisolerad skjutvägg.

Djulö – är det andra duorummet som med skjutväggen öppen tar grupper på max 50 personer