Lunch Måndag 27/3
Pyttipanna med rödbetor och stekt ägg
Stekt egen panerad fiskfile med dansk remouladsås
Lunch Tisdag 28/3
Kalv wallenbergare med potatismos, gräddsås och rårörda lingon
Marockansk fiskgryta
Lunch Onsdag 29/3
Kyckling curry med ris
Havets wallenbergare med potatismos och brynt smör
Lunch Torsdag 30/3
Baconbiff med svampsås
Gulaschsoppa med pannkaka, grädde och pannkakssylt
Ugnsstekt fisk med räkor och kokt ägg
Lunch Fredag 31/3
Helstekt fläskkotlett med råstekt potatis
Paella med kyckling och räkor
Lördag 25/3
Tänker vi oss att servera Schnitzel cordon bleu fylld med (rökt skinka, ost, senap) och stekt potatis med pepparsås.
Som helgens fiskrätt blir det stekt lax med kokt potatis.
Så klart blir det också efterrätt!! Äpple kaka med vaniljsås.
Blir en toppen lördag igen!!






