Lunch Måndag 30/1
Stekt falu korv med stekt ägg och lökskysås
Stekt gösfilé med Tartarsås
Lunch Tisdag 31/1
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt
’Fiskgratäng med parmesan och champinjoner
Lunch Onsdag 1/2
Fransk kycklinggryta med dragon , senap och ris
Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor
Lunch Torsdag 2/2
plommonspäckad fläskkarré med gräddsås och äpplemos
Fisk- och skaldjurssoppa med Pannkaka och grädde ,pannkakssylt
Italienska köttbullar med pasta
Lunch Fredag 3/1
Fläskfilégryta med chorizo och rostad potatis
Stekt strömming med potatismos
Lördag 4/2
tänker vi oss att servera Hamburgare på högrev buffé med tillbehör .
Som helgens fiskrätt blir det stekt lax med hollandaisesås .
Så klart blir det också efterrätt!! äppelpaj fylld av äppelklyftor smaksatta med kanel.
Blir en toppen lördag igen!!😃😃😃😃
Som helgens fiskrätt blir det stekt lax med hollandaisesås .
Så klart blir det också efterrätt!! äppelpaj fylld av äppelklyftor smaksatta med kanel.
Blir en toppen lördag igen!!😃😃😃😃